020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Skåne

Valberedningens förslag till ny LO-ledning

En enig valberedning föreslår att Susanna Gideonsson, Handels, Therese Gouvelin, Hotell- och restaurang, Lisa Bengtsson, Kommunal och Torbjörn Johansson, Byggnads väljs till LOs ledning den kommande kongressperioden 2020-2024.

Viss verksamhet på fortsatt paus - men LO-distriktet är igång!

Den utåtriktade verksamheten inom LO-distriktets pausas till och med den 14 augusti. En del aktiviteter ställs in, annat ställs om och genomförs digitalt. Välkommen att kontakta oss om du har frågor om inställda aktiviteter, höstens arrangemang eller behöver stöd i ditt uppdrag.

Fråga facket!

Har du frågor om din anställning med anledning av coronaviruset? Eller andra frågor om jobbet? Hör av dig till facket. Ring eller mejla. Vi finns här för att svara på dina frågor.

 

Så firades Första maj i Skåne

Med stort engagemang och kreativitet firades Första maj som aldrig förr runt om i Skåne. Paneldebatter, tal, hälsningar och bildspel sändes digitalt under hela dagen och många budskap och ansikten dök upp på skärmen. Har du missat sändningarna? Här kan du se några av dem i efterhand. 

 

Första maj - en skånsk hälsning

Var med och fira Första maj digitalt! Här kan du se den skånska hälsningen från LO-distriktet i Skåne och Socialdemokraterna i Skåne. Tillsammans visar vi att vi är många och driver på för våra krav och visioner.

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

LOs representantskap vt 2020

Vårens representantskapsmöte blev i år ett digitalt möte på grund av corona. LOs ordförande Karl-Petter Thorwaldsson, som avgår vid kongressen i juni, sammanfattar året som gått.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev