Fråga facket Fråga facket

Höganäs

Välkommen till LO-facken i Höganäs


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Ordförande och kontaktperson: Emma Wennerholm, emma_butte@hotmail.com, 073-530 42 38

Aktiviteter 2023

Härligt 1 maj-firande i Höganäs

LO-facken i Höganäs firade i samverkan med Socialdemokraterna 1 maj i Tivolihuset där Lisa Nåbo, SSUs förbundsordförande, var dagens talare. Jenny och Hasse var på plats från LO-facken i Höganäs och såg till att det blev en bra dag tillsammans.

 

Fira 1 maj!

LO-facken i Höganäs samverkar med Socialdemokraterna i Höganäs. Vi finns på plats och kom gärna och träffa oss och såklart lyssna på Lisa Nåbo, förbundsordförande för Socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU.

Samling kl 14.00, Tivolihuset.

Kollektivavtalets dag

Kollektivavtal ger trygghet för vanligt folk genom hela livet!

LO-facken i Höganäs uppmärksammar Kollektivavtalets dag med att dela ut flygblad och material på Olof Arnbergs Plats lördagen den 18 mars från kl 10.00. Kom och träffa oss och prata om vikten av kollektivavtal. 

Emma, Hasse och Jenny från LO-facken i Höganäs uppmärksammade Kollektivavtalets dag på Olof Arnbergs Plats. Medborgare träffade oss och pratade om vikten av kollektivavtal samtidigt som de fick en LO-påse med material.

---------------------------------------------------------------

Aktiviteter 2022

Möt oss i Höganäs!

Vi finns på plats för samtal och information på Olof Arnbergs Plats följande lördagar:

20 augusti kl 13-15
27 augusti kl 13-15
3 september kl 13-15
10 september kl 13-15

Välkommen!

Vårmarknad 30 april

Den 30 april fanns LO-facken i Höganäs på Höganäs vårmarknad och bjöd på kaffe. Byggnads Skånes ordförande Jonas Sjöberg var på plats, liksom Hasse från Byggnads, Jenny och Emma från Kommunal och Kenneth från If Metall. Det blev en dag fylld med fackliga frågor och möten med människor.

Fira 1 maj!

LO-facken i Höganäs samverkar med Socialdemokraterna i Höganäs. Vi finns i Tivolihuset. 

Kollektivavtalets dag 17 mars

Kollektivavtal ger trygghet för vanligt folk genom hela livet. LO-facken i Höganäs uppmärksamma Kollektivavtalets dag den 17 mars med att dela ut flygblad vid busshållplats Höganäs stadshus vid 16.00. Kom och träffa oss och prata om vikten av kollektivavtal.