Fråga facket Fråga facket

Höganäs

Välkommen till LO-facken i Höganäs


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Ordförande och kontaktperson: Emma Wennerholm, Kommunal, emma_butte@hotmail.com, 073-530 42 38

Aktiviteter 2024

Härligt 1 maj-firande i Höganäs. LO-facken i Höganäs firade i samverkan med Socialdemokraterna 1 maj i Tivolihuset där Anneli Karlsson, Socialdemokraterna och Josefin Rosdahl, LO facken i Höganäs var dagens talare. Jenny, Hasse , Emma och Josefine var på plats från LO-facken i Höganäs och såg till att det blev en bra dag tillsammans.

Vårmarknad

I slutet av maj har LO-facken i Höganäs varit på vårmarknaden. Många trevliga och bra samtal om bland annat vikten av att vara med i en fackförening och kollektivavtal. Arbetet med facklig-politisk samverkan med arbetarekommunen fortsätter. - En bra dag, summerar Jenny från LO-facken.

 

Kollektivavtalets dag

Ibland gör en det på själva dagen, ibland dagen innan! Den 16 mars var Josephine och Hasse från LO facken i Höganäs ute och delade material om vikten av kollektivavtal. Dagen bjöd på flera intressanta och givande samtal.
Annars är det ju den 17 mars som är det kollektivavtalets dag. Den dagen och även dagen innan hyllar vi alla fackliga hjältar som kämpar för att teckna nya och bättre –  för att se till att alla som jobbar i Sverige har schysta villkor.

Aktiviteter 2023

Julskyltning i Höganäs

Den 3 december var det julskyltning i Höganäs. Jenny och Hasse från LO-facken i Höganäs var ute och samtalade med kommunmedborgare och delade ut fina LO-påsar. Mycket uppskattat!

 

 

Härligt 1 maj-firande i Höganäs

LO-facken i Höganäs firade i samverkan med Socialdemokraterna 1 maj i Tivolihuset där Lisa Nåbo, SSUs förbundsordförande, var dagens talare. Jenny och Hasse var på plats från LO-facken i Höganäs och såg till att det blev en bra dag tillsammans.

 

Fira 1 maj!

LO-facken i Höganäs samverkar med Socialdemokraterna i Höganäs. Vi finns på plats och kom gärna och träffa oss och såklart lyssna på Lisa Nåbo, förbundsordförande för Socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU.

Samling kl 14.00, Tivolihuset.

Kollektivavtalets dag

Kollektivavtal ger trygghet för vanligt folk genom hela livet!

LO-facken i Höganäs uppmärksammar Kollektivavtalets dag med att dela ut flygblad och material på Olof Arnbergs Plats lördagen den 18 mars från kl 10.00. Kom och träffa oss och prata om vikten av kollektivavtal. 

Emma, Hasse och Jenny från LO-facken i Höganäs uppmärksammade Kollektivavtalets dag på Olof Arnbergs Plats. Medborgare träffade oss och pratade om vikten av kollektivavtal samtidigt som de fick en LO-påse med material.

---------------------------------------------------------------