Fråga facket Fråga facket

Kristianstad

Välkommen till LO-facken i Kristianstad


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Ordförande och kontaktperson: Catarina Palmblad, IF Metall Östra Skåne, catarina.palmblad@ifmetall.se, 044-207 847

Aktiviteter 2024

Första maj-firandet. Vilken fantastisk dag vi har haft i vår fina Tivoli Park i Kristianstad. Strålade sol och vi är många som firade 1:a maj! Tack alla för att vi har gjort detta tillsammans. LO+Socialdemokraterna = Starka Tillsammans!

Fackligt politisk konferens. Lördag morgon fint väder då startar vi upp. Nu är vi på gång med vår facklig/politiska konferens för arbetarkommunen och LO i Kristianstad. Tillsammans kan vi gör mycket!

 

MIssa inte! Vårt After Work med föreläsning. Onsdag 29 maj kl 18.00. O´Learys, Nya Boulevarden 8, Kristianstad.
 
 
Idag har LO-förbunden i Kristianstad delat ut 500 frukostpåsar på Centralstationen till alla resenärer på våra bussar och tåg. Många positiva kommentarer inför Kollektivavtalets dag 17 mars.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Två dagars processutbildning på Quality Grand Hotel är genomförda för LO Kristianstad tillsammans med LO Bromölla och Hässleholm. Nu är vi redo för kommande verksamhet ute i våra kommuner.

Pub efter jubb 25 oktober 2023

 

Här är inbjudan för nedladdning.

Pub efter jubb

Den 10 maj kunde LO i Kristianstad äntligen bjuda in till Pub efter jubb igen. Ett trevligt gäng som har många fackliga frågor att diskutera över en matbit. Dessutom en hel del politiska frågor. Tillsammans är vi starka!

1 maj 2023 firades i Kristianstad

Tack alla för en fantastisk 1 maj! Jätteroligt att så många förbund tillsammans med Socialdemokraterna och ABF, deltog. Vi syntes verkligen idag och hade ett underbart väder.