Fråga facket Fråga facket

Ewa Glimhed omvald som vice ordförande

- Jag är stolt och glad att jag fått förnyat förtroende. Nu fortsätter arbetet för ett rättvisare, jämlikare och mer jämställt Sverige. Där trygghet för vanligt folk sätts i fokus, säger Ewa Glimhed.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Pressmeddelande angående omval av LO-distriktets vice ordförande Ewa Glimhed.

Den 21 april har LO-distriktet i Skåne varit samlat för årsmöte. Ombud från 25 fackliga avdelningar som tillsammans representerade cirka 150 000 skånska LO-medlemmar har idag valt om Ewa Glimhed som vice ordförande fram till årsmötet 2024.
- Jag är stolt och glad att jag fått förnyat förtroende att bli vice ordförande i LO-distriktet, det är stort att bli omvald. Nu fortsätter arbetet för ett rättvisare, jämlikare och mer jämställt Sverige. Där trygghet för vanligt folk sätts i fokus, säger Ewa Glimhed.

Ewa Glimhed är anställd som undersköterska inom Malmö stad. Hon är fackligt förtroendevald som ordförande för branschsektionen Kommunal Vård- och Omsorg i kommunen. En sektion som är Sveriges näst största med 7500 medlemmar.
Utöver sitt ordförandeuppdrag i sektionen så är Ewa Glimhed ledamot i avdelningsstyrelsen för Kommunal Skåne. Hon har tidigare även suttit i Kommunals förbundsstyrelse samt varit mångårig ordförande för dåvarande LO-sektionen i Malmö.

Tillsammans med övriga inom LO-distriktets styrelse är hon nu redo att fortsätta utveckla den tvärfackliga verksamhet, och att satsa stort på en facklig valrörelse där trygghet för vanligt folk står högst på dagordningen!

Här finns en högupplöst bild för fri publicering i redaktionellt sammanhang.

För mer information från LO-distriktet i Skåne
Ewa Glimhed, vice ordförande LO-distriktet i Skåne
Telefon: 010-442 80 94
E-post: ewa.glimhed@malmo.se

Meta Jarl, presskontakt LO-distriktet i Skåne
Telefon: 072- 560 02 37 040-664 53 91
E-post: meta.jarl@lo.se

Meta Jarl
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.