Fråga facket Fråga facket

Digitala introduktionsträffar för nya medlemmar under 30 år

LO-distriktets regionala ungkommitté (RUK) bjuder in till tvärfackliga digitala introduktionsträffar för nya medlemmar under 30 år. Under våren har många valt att gå med i facket, samtidigt som vi har varit tvungna att ställa in det mesta av vår verksamhet.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Därför föddes idén i RUKen att bjuda in nya unga medlemmar till digitala träffar. Allt för att de ska känna sig välkomna och få en bild av vad facket är för något i väntan på att de kan komma på fysiska utbildningar.

Träffarna kommer att göras via Teams som LO-distriktet bjuder in till och de kommer att hållas av ledamöter från RUKen som är vana att hålla fackliga utbildningar.

Det kommer finnas flera olika tider att välja på och denna första omgång vi testar detta så finns det tider under vecka 26 och vecka 27.

LO-distriktet står inte för eventuell förlorad arbetsförtjänst. Då träffarna är 1.5 timme långa är tanken att de ska kunna genomföras på ledig tid. Vill förbundsavdelningarna betala förlorad arbetsförtjänst är det självklart välkommet.

Anmälan kan göras fram till dagen innan utbildningstillfället. Länken till de digitala träffarna skicka till anmälda deltagare dagen innan träffen är.

För frågor hör av er till Meta Jarl som är ungansvarig på LO-distriktet på meta.jarl@lo.se eller 072-560 02 37

 

Meta Jarl
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.