020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Skåne

Extrainsatt utbildning för skolinformatörer

Efter önskemål från förbundsavdelningar sätter LO-distriktet in en extra omgång av Skolinformatörsutbildningen. Varmt välkommen till kursen den 6-7 november på Backagården vid Höör.

Inbjudan till sommar/semesterkurs 2019

LO-distriktet i Skåne bjuder in dig som är ensamstående med barn till en sommar/semesterkurs med övernattning den 29 juli-2 augusti. Vi tillbringar dagarna på Backagården i Stenskogen som ligger i närheten av Höör. Många roliga aktiviteter för barn och vuxna väntar. Anmäl dig via ditt fack.

 

EP-valet: Tillsammans kan vi ta tillbaka kontrollen

Den 26 maj är det val till EU-parlamentet. Tillsammans kan vi ta tillbaka kontrollen - och skapa trygghet för vanligt folk.
Det är budskapet från Johan Danielsson, LO-förbundens gemensamma kandidat i valet. Se hans hälsning till Skåne här.

LO-distriktet gör arbetsplatsbesök i valrörelsens slutspurt

LO-distriktet i Skåne har startat en extra satsning inför valet till Europaparlamentet. På arbetsplatsträffar runt om i Skåne ska LO-förbundens valplattform presenteras.

LO on tour 4 - 25 maj

Nu kommer LO on tour till en kommun nära dig! Tillsammans pratar vi om hur vi ska ha det. På plats har vi tävlingar, underhållning och musik, med hoppborg och popcorn till barnen.

 

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Ta tillbaka kontrollen den 26 maj!

Vi vill skapa ett EU med trygghet för vanligt folk. Ingen ska bli sjuk eller dö på grund av sitt jobb. Svenska kollektivavtal ska gälla i Sverige.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev