020560056 ring fackets hjälptelefon

Sommarstängt på expeditionen

Under vecka 29-30-31 så håller LO-distriktets expedition sommarstängt. Vår växel och vårt kontor kan periodvis vara bemannade under perioden men inte hela tiden. LO-distriktet i Skåne önskar alla en trevlig sommar.

Välkommen till valupptakt i Helsingborg

Den 24 augusti håller LO-distriktet i Skåne, Socialdemokraterna i Skåne och ABF Skåne en gemensam valupptakt på Gustav Adolfs plats i Helsingborg. Alla fackliga medlemmar och vänner är välkomna. Boka dagen!

Facket på Sommarjobbet i Skåne är färdigt för 2014

LO-distriktet i Skåne har nu avslutat årets upplaga av vår årligen återkommande kampanj ”Facket på sommarjobbet”. Våra uppsökare har gjort ett fantastiskt jobb.

Tips till valpatrullen

LO-distriktet i Skånes regionala ungdomskommitté kommer att ha en valpatrull inför våra allmänna val den 14 september. Är det så att ni har tips på platser och evenemang där ni tycker att vi borde finnas eller där ni vill ha förstärkning av oss, så ber vi er skicka in detta.

Boka kultur till valmöte

I ABF Skånes valsatsning Kulturväckarklockan finns monologen ”Städerskan” med och det finns nu tre datum i höst, då Ewa Carlsson kommer att vara tillgänglig för föreställningar i Skåne. Monologen är kostnadsfri att boka.

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Fri rörlighet på människors bekostnad

Att blanda ihop fri rörlighet för varor och arbetstagare är som att jämföra kylskåp och människor: det går inte. För att människor ska kunna utnyttja sin fria rörlighet måste de fackliga och mänskliga rättigheterna uppfyllas. Har alla samma möjligheter att röra sig fritt inom EU?

NYHETER FRÅN LO

Medlemsförmåner utöver de rent fackliga

2014-07-22

Många tillsammans kan åstadkomma mer än var och en på sitt håll. Den fackliga grundtanken gäller också de erbjudanden som är kopplade till LO-förbundens medlemskort.

Kortsiktigt tänkande tjänar ingen på

2014-07-18

Vi måste ha mer bondförnuft säger Zinat Pirzadeh i LOs senaste kortfilm inför valet i september.

Medlemskortet MasterCard ger fördelar

2014-07-16

Betala resan med kortet och välj alltid att betala i lokal valuta när du betalar utomlands. Medlemskortet MasterCard ger dig då fler förmåner än du kanske känner till.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev