020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Skåne

Din kontakt i LO-facken i kommunerna

LO-facken i kommunerna finns i 32 av 33 skånska kommuner. I 30 kommuner finns en ordförande tillika kontaktperson. Här är alla namn. Välkommen att höra av dig!

Demonstrera för arbete och trygghet på Första maj!

Välkommen att fira Första maj. Här kan du se var och när arrangemangen äger rum i Skåne. I många skånska kommuner finns representanter från LO på plats under firandet och i Malmö och Landskrona talar LOs ordförande Karl-Petter Thorwaldsson. Slut upp!

LO storsatsar på lokal verksamhet i Skånes kommuner

LO i Skåne har fått en helt ny organisation. Vid distriktets årsmöte utsågs lokalt förtroendevalda i de skånska kommunerna.
- En historisk satsning, säger Magnus Alm, ordförande i LO-distriktet

Uttalande: LO ställer krav på Socialdemokraterna och arbetsgivarpolitiken

LO-förbunden i Skåne står enade. Det sanslösa missbruket av otrygga anställningar så som till exempel allmänna visstidsanställningar måste bekämpas på arbetsmarknaden. Ofrivilliga deltider och delade turer måste bort.

Almroth ny vice ordförande för LO-distriktet i Skåne

LO i Skåne har idag valt Birgitta Almroth från Trelleborg till ny vice ordförande. - Jag är glad för förtroendet och ser fram emot att arbeta för ett mer enat LO. Bara när vi håller samman blir vi en stark röst för den skånska arbetarklassen, sade hon när hon valdes på LO-distrikets årsmöte.

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Ekonomiska utsikter våren 2016

LO-ekonomerna presenterar sin konjunkturprognos Ekonomiska utsikter. Rapporten lägger särskilt fokus kring finansieringen av välfärden och etablering av nyanlända.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev