020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Skåne

Johan Danielsson är LOs kandidat inför EU-valet

Johan Danielsson är LO-förbundens gemensamma kandidat inför EU-parlamentsvalet. Det är första gången samtliga av LOs medlemsförbund presenterar en gemensam kandidat.

Uttalande: LO-distriktet i Skåne samlar sig inför EU-parlamentsvalet 2019

Trygghet för vanligt folk står på spel inför valet till Europaparlamentet nästa år. LO-förbunden i Skåne har därför tagit i hand om att sätta fokus på valet och kämpa för en socialdemokratisk seger. För första gången någonsin lanserar LO en gemensam kandidat.

Inbjudan till LO-Folksamdagar

Den 13-14 mars är det dags för årets LO-Folksamdagar. På programmet står givetvis försäkringar och många gäster och föreläsare är inbjudna. Anmäl dig senast 28 februari.

 

Dags att skicka in motioner till LO-distriktet

Nu är det tid att skicka in motioner och nomineringar inför LO-distriktets årssammanträde den 9 april. Alla fackliga avdelningar har rätt att skicka in förslag, dock senast den 8 februari.

 

Inbjudan till studiekonferens

ABF Skåne, Albins Folkhögskola och LO-distriktet i Skåne bjuder in studieansvariga/aktiva till studiekonferens den 11 mars på Backgården i Höör för att prata om 2019 och 2020 års utbildningar.

 

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Sex punkter för minskade inkomstskillnader

Inkomstskillnaderna har ökat snabbare i Sverige än i något annat jämförbart land. Varför? Vad kan göras för att bryta utvecklingen? LO-ekonomen Anna Almqvist reder ut begreppen.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev