020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Skåne

2017 års ungdomskurser klara

Nu är alla datum för LOs ungdomskurser nästa år klara. Kurserna vänder sig till alla medlemmar och blivande medlemmar under 30 år.

Påminnelse om utbildning – Arbetarrörelsen i svensk samhällsomvandling

Centrum för arbetarhistoria och ABF Nordvästskåne erbjuder nu en unik möjlighet att läsa om arbetarrörelsens historia och dess roll i den svenska samhällsomvandlingen. Sista anmälningsdag 9 september.

Sebastian vikarierande ungansvarig

sebastian brandt puff

Den 8 augusti 2016 tillträdde Sebastian Brandt som vikarie på tjänsten som skolorganisatör och ungansvarig på LO-distriktet i Skåne.

 

Facket på sommarjobbet i Skåne klart för i år

LO-distriktet i Skåne har nu avslutat årets upplaga av vår årligen återkommande kampanj ”Facket på sommarjobbet”. Idag samlades våra fackliga uppsökare som har varit med för gemensam utvärdering och avslutning av årets kampanj.

Sista dagarna med Facket på sommarjobbet 2016

LO-distriktet i Skåne är i full gång med årets upplaga av vår årligen återkommande kampanj ”Facket på sommarjobbet”. Det finns fortfarande möjlighet för media att göra lokala intervjuer med våra uppsökare sista dagarna.

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Almedalen: Utan yrkesutbildning stannar Sverige

För att inte Sverige ska stanna behöver vi fler som gör mer och förändrar retoriken, synen och förståelsen för yrkesutbildningar. För att öka attraktionskraften i yrkesutbildning behöver goda krafter samspela bättre långsiktigt. Fler elever ska välja yrkesprogram som ska hålla världsklass.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev