020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Skåne

LO-distriktet ställer krav inför S kongress

Magnus Alm

Socialdemokraterna måste ta ställning för en offensiv ekonomisk politik, skriver LO-distriktets ordförande Magnus Alm på DN Debatt tillsammans med andra företrädare i arbetarrörelsen. Det är dags att investera. 

Inbjudan till Facklig-politisk aftonskola

Dags att söka! Vill du vara med och skapa ett bättre och rättvisare samhälle, för att inte säga en bättre och rättvisare värld, då skall du gå den här kursen. Anmäl dig senast den 21 augusti 2015.

Inbjudan till utbildning 2.0

LO-distriktet i Skåne bjuder nu in till utbildningen Alla Kan Göra Något 2.0, en utbildning där vi vänder och vrider på fackets värdegrund, det fackliga löftet, antidemokratiska krafter och främlingsfientlighet. Kursen går på Backagården i Höör vid flera tillfällen i vår och höst.

Avtalspensionen allt viktigare grädde på moset

Avtalspensionen allt viktigare grädde på moset

Den allmänna pensionen får alla. Om din arbetsgivare har tecknat kollektivavtal får du också avtalspension. Det är löneutrymme du avstått och som arbetsgivaren betalar in till din avtalspension.

Inbjudan: Nordiska modellens utmaningar på en global arbetsmarknad

Byggfacken i Skåne och Köpenhamn bjuder in LO Facken och övriga intresserade till en konferens om vår globala arbetsmarknad. Konferensen är den 29 juni i Köpenhamn. Här är hela programmet.

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Är full sysselsättning en omöjlighet?

Arbete åt alla är en av arbetarrörelsens viktigaste mål, åtminstone i högtidstalen och på valaffischerna.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev