020560056 ring fackets hjälptelefon

Sommarstängt på expeditionen

Under vecka 29-30-31 så håller LO-distriktets expedition sommarstängt. Vår växel och vårt kontor kan periodvis vara bemannade under perioden men inte hela tiden. LO-distriktet i Skåne önskar alla en trevlig sommar.

Välkommen till valupptakt i Helsingborg

Den 24 augusti håller LO-distriktet i Skåne, Socialdemokraterna i Skåne och ABF Skåne en gemensam valupptakt på Gustav Adolfs plats i Helsingborg. Alla fackliga medlemmar och vänner är välkomna. Boka dagen!

Facket på Sommarjobbet i Skåne är färdigt för 2014

LO-distriktet i Skåne har nu avslutat årets upplaga av vår årligen återkommande kampanj ”Facket på sommarjobbet”. Våra uppsökare har gjort ett fantastiskt jobb.

Tips till valpatrullen

LO-distriktet i Skånes regionala ungdomskommitté kommer att ha en valpatrull inför våra allmänna val den 14 september. Är det så att ni har tips på platser och evenemang där ni tycker att vi borde finnas eller där ni vill ha förstärkning av oss, så ber vi er skicka in detta.

Boka kultur till valmöte

I ABF Skånes valsatsning Kulturväckarklockan finns monologen ”Städerskan” med och det finns nu tre datum i höst, då Ewa Carlsson kommer att vara tillgänglig för föreställningar i Skåne. Monologen är kostnadsfri att boka.

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Fri rörlighet på människors bekostnad

Att blanda ihop fri rörlighet för varor och arbetstagare är som att jämföra kylskåp och människor: det går inte. För att människor ska kunna utnyttja sin fria rörlighet måste de fackliga och mänskliga rättigheterna uppfyllas. Har alla samma möjligheter att röra sig fritt inom EU?

NYHETER FRÅN LO

Unga aktiva ställer krav i Fackligt ungdomsmanifest

2014-07-31

I manifestet beskrivs de svårigheter unga lever med på arbetsmarknaden men också de lösningar som ska leda till ett samhälle där unga människor får möjlighet att bli vuxna.

Välkommen till vår monter under Stockholm Pride

2014-07-28

I montern kommer det att finnas representanter från LO och LO-förbunden att diskutera med och hjälp med vart man kan vända sig för stöd och hjälp.

Stora försämringar av den svenska modellen

2014-07-24

I LOs Svartbok över Alliansens åtta år vid regeringsmakten kartläggs hur de försämrat förutsättningarna för den Svenska modellen.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev