020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Skåne

LO-distriktet önskar trevlig sommar

LO-distriktet i Skåne håller semesterstängt under veckorna 29-30-31. Under den perioden är växeln stängd och vår expeditionsmail läses inte av. Vi öppnar igen 7 augusti. Till dess kan du läsa mer bland våra nyheter och i vårt kalendarium om kommande verksamhet. Trevlig sommar!

 

Facket på Sommarjobbet i Skåne är färdigt för 2017

LO-distriktet i Skåne har nu avsluta årets upplaga av ”Facket på sommarjobbet”. Uppsökarna har utfört ett framgångsrikt arbete. Tillsammans har man besökt alla skånska kommuner och man har pratat med 2400 människor.

LO-distriktet i Skåne söker valanställd

Tjänsten är placerad på LO-distriktet i Skåne och du utgår från vår expedition i Malmö. Anställningen gäller en visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse, men med sikte på start redan september/oktober 2017. Tjänsten upphör efter 30 september 2018. Ansök senast den 18 augusti.

Möt LO på sommarens marknader

Sommar betyder marknader i Skåne och LO-facken i kommunerna deltar i flera! Den 12-13 juli finns LO-facken i Hässleholm på Hästveda marknad och den 20-21 juli deltar LO-facken i Sjöbo på Sjöbomarknad. Längre fram väntar familjedagar i Kävlinge och Skurup med mera.

Dags att utse ombud till LOs repskap

I höst håller LO-distriktet i Skåne representantskapsmöte och det är dags för de fackliga organisationerna att utse ombud till mötet. Senast den 17 september måste valda ombud meddelas LO-distriktet.

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Bortom populism och Fake news – hur ska folkrörelsekampanjer vinna slaget om väljarna?

LOs valanalys visade att det saknades en tydlig skiljelinje mellan S och Alliansen. Finns det utrymme för ideologiska väljarsamtal när populism och fake-news tycks vara den mest effektiva vägen till väljarna?

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev