020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Skåne

Inbjudan till utbildning 2.0

LO-distriktet i Skåne bjuder nu in till utbildningen Alla Kan Göra Något 2.0, en utbildning där vi vänder och vrider på fackets värdegrund, det fackliga löftet, antidemokratiska krafter och främlingsfientlighet. Kursen går på Backagården i Höör vid flera tillfällen i vår och höst.

Avtalspensionen allt viktigare grädde på moset

Avtalspensionen allt viktigare grädde på moset

Den allmänna pensionen får alla. Om din arbetsgivare har tecknat kollektivavtal får du också avtalspension. Det är löneutrymme du avstått och som arbetsgivaren betalar in till din avtalspension.

Inbjudan: Nordiska modellens utmaningar på en global arbetsmarknad

Byggfacken i Skåne och Köpenhamn bjuder in LO Facken och övriga intresserade till en konferens om vår globala arbetsmarknad. Konferensen är den 29 juni i Köpenhamn. Här är hela programmet.

LO finns till för Er, inte tvärtom!

Magnus Alm

På LO-distriktets årsmöte den 9 april valde medlemsorganisationerna enhälligt en ny ordförande för distriktet. Vår nya distriktsordförande är Magnus Alm. - Jag ser fram emot att komma ut till er för att lyssna och föra dialog kring våra gemensamma mål.

Inbjudan: Ungdomsansvarigutbildning 2015

Är du ungdomsansvarig i facket och vill veta mer om ditt uppdrag? Anmäl dig till LOs utbildning i höst. Sista anmälningsdag är den 10 augusti.

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Ekonomiska utsikter våren 2015

LO-ekonomerna presenterar sin konjunkturprognos, där synen på utvecklingen i Europa är en kärnfråga. Rapporten behandlar också den ekonomiska politiken och behovet av en koordinerad penning- och finanspolitik.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev