020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Skåne

LO-distriktet önskar trevlig sommar

LO-distriktet i Skåne håller semesterstängt under veckorna 28-29-30. Vi öppnar igen måndagen den 30 juli. Till dess kan du läsa mer bland våra nyheter och i vårt kalendarium om kommande verksamhet. Trevlig sommar!

 

Nu pågår nomineringar till uppdrag i LO-distriktet

I höst ska nya ombud väljas och nu är det dags för de fackliga avdelningarna att nominera. Kandidater till ombudsuppdrag i LO-distriktets representantskap ska skickas in senast den 14 september och kandidater till LO-facken i kommunerna skickas in senast den 12 oktober.

 

Stort intresse för Facket på sommarjobbet

Malmö 2018

Facket på sommarjobbet har nått halvvägs. Vi har pratat med ledamöterna i regionala ungkommittén om livet under kampanjveckorna.

Inbjudan till utbildningen Vinna val - extrakurs!

Vinna val - en utbildning för dig som ska vara aktiv i valrörelsen - är så populär att distriktet satt in en extrakurs. Den 22-23 augusti hålls den på Backagården i Höör. Välkommen!

Facket på Sommarjobbet 2018 har startat i Skåne – Helsingborg först ut

Nu har LO-distriktet i Skåne startat årets upplaga av vår kampanj ”Facket på sommarjobbet”. Allt drar igång i Helsingborg, men det finns möjlighet för media att göra lokala intervjuer med våra uppsökare alla dagar de kommande två veckorna.

 

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

LO om handel och protektionism

Om varför jämlik fördelning av globaliseringens vinster är nödvändig för att motverka slutenhet och protektionism.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev