020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Skåne

Välkommen på kickoff inför valet

LO-distriktet i Skåne bjuder in till valkonferens den 24 april på Backagården i Höör. Fyra rykande aktuella seminarier erbjuds och många goda samtal utlovas. Alla medlemmar är välkomna! Här är hela programmet. 

Bjud in alla skåningar till LO on tour

I vår rullar LO on tour in i Skånes alla 33 kommuner. Tillsammans vill vi prata om hur vi ska ha det - på jobbet, i skolan, med välfärden. Bjud in alla skåningar - här är affischer att sprida på stan och i sociala medier.

 

Vinna val-utbildningar

Vi behöver en politik som gör att vanligt folk får det bättre. Samhället ska hålla ihop. Du som är fackligt förtroendevald och ska delta i valrörelsen inbjuds till utbildningen Vinna val, en utbildning som genomförs under våren 2018.

Facken driver på för krav på kollektivavtal vid upphandling

Byggnads Jonas Sjöberg har tagit i hand med Socialdemokraternas Niklas Karlsson om att tillsammans verka för krav på kollektivavtal vid upphandlingar.

 

Inbjudan till sommar/semesterkurs i Skåne

LO-distriktet i Skåne bjuder in dig som är ensamstående med barn till en sommar/semesterkurs med övernattning. Vi kommer att tillbringa dagarna på Backagården i Stenskogen som ligger i närheten av Höör.

 

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Kvinnlig fägring och machokultur?

Utifrån rapporten "Kvinnlig fägring och machokultur? Sexuella trakasserier i arbetslivet bland LO-förbundens medlemmar" ställs både fack och arbetsgivare till svars: vad krävs, fackligt och politiskt, för att motverka sexuella trakasserier på LO-förbundens arbetsplatser?

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev


Ja, jag godkänner att LO behandlar mina personuppgifter. LO kommer inte dela mina personuppgifter och jag kan avanmäla mig när jag vill.