020560056 ring fackets hjälptelefon

Pressinbjudan: LO-medlemmarna i Skåne - Höj skatten och satsa på välfärden

82 procent av LO-medlemmarna i Skåne vill att mer resurser ska satsas på välfärden, även om det innebär höjda skatter. Det visar en färsk undersökning från Novus.

Välkommen på pubkväll i Kristianstad

LOs vice ordförande Tobias Baudin medverkar, tillsammans med riksdagsledamoten Annelie Karlsson, vid en pubkväll på Bånken i Kristianstad på torsdag den 28 augusti mellan kl 18.00 och 21.00.

Nu går lurarna varma igen

Nu har arbetet med våra tvärfackliga ringcenter återupptagits, och till den 25 augusti kommer vi att vara fullt igång. Valdagen närmar sig och vi drar igång valrörelsen igen efter sommaren.

Valpatrullen drar igång 1 september

LO-distriktet i Skånes regionala ungdomskommitté kommer att ha en valpatrull inför våra allmänna val den 14 september. Den 1 september drar vi igång. Hör gärna av er med tips.

LO-distriktets höstmöte

LO-distriktet i Skånes representantskapsmöte ( höstsammanträde ) hålles måndagen den 24 november 2014. Vi kommer att hålla mötet på Backagården i Höör.

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Fri rörlighet på människors bekostnad

Att blanda ihop fri rörlighet för varor och arbetstagare är som att jämföra kylskåp och människor: det går inte. För att människor ska kunna utnyttja sin fria rörlighet måste de fackliga och mänskliga rättigheterna uppfyllas. Har alla samma möjligheter att röra sig fritt inom EU?

NYHETER FRÅN LO

Ingen vill vara den som är utanför

2014-08-28

Det finns inget utanförskap. Man är arbetslös eller sjukskriven men man är inte utanför. Ingen vill vara den som är utanför.

Förtidsröstningen startar den 27 augusti

2014-08-25

Mellan den 27 augusti och den 14 september går det att förtidsrösta i valen till riksdag, kommun och landsting. Du kan förtidsrösta i vilken röstningslokal du vill i hela landet.

20 slag mot Sveriges löntagare

2014-08-22

Genom en medveten politik har regeringen försämrat villkoren på svensk arbetsmarknad. Här är 20 beslut som har försämrat för Sveriges löntagare.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev