020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Skåne

Konferens om försäkringar

Den 13-14 mars är det dags för årets LO-Folksamdagar. På programmet står försäkringar och många gäster och föreläsare är inbjudna. Dag 2 är alla som jobbar med arbetsmiljö- och arbetsmarknadsfrågor också välkomna. Anmäl dig senast 28 februari.

 

Valkonferens inför Europavalet

Kom till LO-distriktets valupptakt den 10 april och möt Johan Danielsson - LOs kandidat inför valet till Europaparlamentet. Alla LO-medlemmar är hjärtligt välkomna!

 

EU-möte med Berit Müllerström

Den 27 februari kommer Berit Müllerström, LOs andre vice ordförande till Malmö för att prata om de spetsfrågor som finns i EU-valet den 26 maj 2019.

Nominera till tre skånska LO-kommittéer

LO-distriktet ber härmed medlemsorganisationerna om att inkomma med nomineringar till tre av våra kommittéer, nämligen regionala studiekommittén, regionala ungkommittén och regionala arbetsmarknadskommittén.

Facket på sommarjobbet 2019

LO-distriktets regionala ungkommitté ska genomföra kampanjen Facket på Sommarjobbet i Skåne under veckorna 26–27 (24 juni-5 juli). Facket på Sommarjobbet är en aktivitet som genomförs tillsammans med de fackliga avdelningarna i Skåne.

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Johan Danielsson om ordning och reda på arbetsmarknaden i EU

Ordning och reda på arbetsmarknaden och den självklara principen att svenska kollektivavtal ska gälla alla som arbetar i Sverige kommer att vara en dominerande fråga i EP-valrörelsen.

Nyhetsbrev från LO
Prenumerera på LOs nyhetsbrev