020560056 ring fackets hjälptelefon

Ny Facket Försäkrar-handläggare

Försäkringar Den 1 juli 2015 tillträdde John Thörnlund tjänsten som ny Facket Försäkrar-handläggare, ansvarig för FF-verksamheten, på LO-distriktet i Skåne. Han efterträdde Ulla-Christina Lindberg som gått i pension.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

John Thörnlund presenterar sig själv:

Jag heter John och är 36 år gammal. Uppvuxen i Malmö, sedan fyra år bosatt i Trelleborg. Vägen hit har lett via lärarstudier, sjöanställning och klubbordförandeskap i Seko sjöfolk klubb TT-Line. Jag är gift med Sandra och har en fyraårig son som heter Albin. Förutom familjen ägnar jag fritiden åt musik och en del fotboll.

Jag är just nu ute och träffar de Facket Försäkrar-ansvariga hos våra medlemsorganisationer och kommer snart här framöver att möta LO-Folksamkommittén, vårt kurshandledarlag med flera. Jag vill uppmuntra berörda att ta kontakt med mig för att diskutera verksamhet och upplägg.

Jag är ideologiskt lagd och är glad över att fortsatt vara en del av arbetarrörelsen och ser fram emot att arbeta med Facket Försäkrar-verksamheten, som är avgörande för att visa att vi tillsammans står upp för varandra om och när behovet uppstår.

Du kan få kontakt med John på följande sätt:

Telefon 040-664 53 97, 076-107 50 10
E-post john.thornlund@lo.se

Markus Blomberg
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.