020560056 ring fackets hjälptelefon

Konferens om arbetsmarknadsfrågor

Arbetsmarknad LO-distriktet bjuder in till en halvdagskonferens 16 oktober kring arbetsmarknadsfrågor. Konferensen gästas av Raimo Pärssinen, riksdagsledamot (S) och ordförande riksdagens arbetsmarknadsutskott, samt av Roger Andersson, nationellt arbetsmarknadsansvarig LO.

Publicerad
Uppdaterad

Halvdagskonferens kring arbetsmarknadsfrågor 16 oktober

Var: Backagården
Datum: 16 oktober 2017
Tid: 12:00-16:00 (inleds med lunch 12:00, konferensen börjar 12:45)
Gäster: Raimo Pärssinen, riksdagsledamot (S) och ordförande riksdagens rbetsmarknadsutskott, Roger Andersson, nationellt arbetsmarknadsansvarig LO

Den nationella arbetsmarknadspolitiken

LO-distriktet bjuder in arbetsmarknadsansvariga i våra medlemsorganisationer, och/eller de personer ni finner lämpliga, till en halvdagskonferens kring arbetsmarknadsfrågor. 

Deltar gör Raimo Pärssinen som är ordförande för arbetsmarknadsutskottet i riksdagen. Under hösten 2017 besöker han arbetsplatser och träffar fackligt förtroendevalda och medlemmar för att ta reda på hur den arbetsmarknadspolitik som regeringen levererat sedan 2014 tagits emot: vilka problem har man löst och vilka återstår att lösa?

Fackliga synpunkter på politiken

I samband med detta har vi också bjudit ner Roger Andersson som är ansvarig på LO för arbetsmarknadspolitik, ESF, kompetensutveckling och omställningsstiftelserna.

Roger kommer kunna komplettera bilden av fackliga synpunkter och kan även svara på hur vi agerat tvärfackligt i arbetsmarknadsfrågorna under perioden. 

Tillsammans under eftermiddagen ser vi till att våra gäster från den nationella arenan kan återvända till riksdagen och LO-borgen med nya kunskaper och insikter, utifrån era erfarenheter och synpunkter. 

Anmälan och frågor

Anmälan sker till lo-skane@lo.se senast onsdagen 11 oktober. Ange namn, kontaktuppgifter och vilken organisation ni representerar. Ange även eventuella behov av specialkost eller ifall ni ansluter direkt till konferensen och ej ska ha lunch.

Notera att LO-distriktet står för konferenskostnader och att anmälande organisation står för eventuell förlorad arbetsförtjänst.

Eventuella frågor riktas till Markus Blomberg, arbetsmarknadsansvarig LO-distriktet i Skåne
070-205 24 34 / markus.blomberg@lo.se

Markus Blomberg
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.