020560056 ring fackets hjälptelefon

IRTUC Öresund inbjuder till studieresa i Köpenhamn och Glostrup

Internationellt Den 14 november är det dags för IRTUC Öresunds andra studieresa med fokus på arbetsmarknad, tillväxt och jobbmöjligheter tvärs över Öresund. Detta ett år efter den förra som ägde rum i Lund.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Denna gång äger studieresan rum i Danmark, i Köpenhamn och Glostrup. Här är program för dagen. Vid eventuella frågor om programpunkter eller innehåll är ni välkomna att ta kontakt. 

Dagen inleds och avslutas i LO Hovedstaden lokaler (står HK Hovedstaden på fastigheten) på Svend Aukens Plads 11 i centrala Köpenhamn.

Dit tar man sig enkelt via tåg, genom byte från Öresundståg på tågstationen Örestad och sen vidare med Metro till stationen Islands Brygge. Där går man en liten bit över en trafikkorsning och ett litet torg så kommer man till HK Hovedstaden.

Kör man dit så kan man parkera på en gästparkering i garaget under huset vi ska vara i. Önskar man göra detta, tag kontakt med undertecknad.

LO-distriktet står för konferenskostnader under dagen. Anmälande organisation eller individ står för eventuella resekostnader till och från Köpenhamn, samt eventuell förlorad arbetsförtjänst.

Anmälan görs till LO-distriktet i Skåne på svenska sidan och ska vara oss tillhanda senast den 11 november. Anmälan sker via länken nedan:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=d5dYbaxLfEe7588KjFqLOtt-ktF2-opKmeLCZSNVUiJUQ1MxT0xHQ0tMV1BSSU1FM040NUZLUEtTNi4u

susanne.simonsson@lo.se / 040-6645393

Susanne Simonsson
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.