020560056 ring fackets hjälptelefon

Facket på Sommarjobbet 2015

Facket på Sommarjobbet, är en aktivitet som genomförs av LO-distriktet, LO-sektionerna och de fackliga avdelningarna i Skåne varje år. Aktiviteten kommer att genomföras under veckorna 26-27 och besöka arbetsplatser med sommarjobbande ungdomar i hela Skåne. Det är här vi vill ha er medverkan för att nå ut till så många arbetsplatser och ungdomar som möjligt.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Delar av fjolårets kampanjgrupp i Skåne
Delar av fjolårets kampanjgrupp i Skåne

Detta är naturligtvis också ett gyllene tillfälle för respektive avdelning att värva medlemmar, och komma ut med egen information och för LO-sektionerna att visa upp det tvärfackliga arbetet.

Utan era insatser, med bl.a. rekrytera ungdomar som medverkar vid genomförandet av Facket på Sommarjobbet, så skulle denna aktivitet inte vara möjlig.   

Inbjudan till träff

De fackliga avdelningarna, LO-sektionerna samt ungdomsansvariga och aktiva bjuds härmed in till en ungdomskonferens för att diskutera och planera arrangemang kring Facket på Sommarjobbet 2015.

Vi vill ha en diskussion med er runt var ni vill att vi ska besöka ungdomar, vilka arbetsplatser, branscher och platser ni tycker är viktiga. Det är ni som har lokalkännedomen och som vet var vi behövs!

Den erfarenhet som vi fått under åren pekar på att denna verksamhet är mycket uppskattad av ungdomarna och väldigt behövlig.

Det är få aktiviteter som ger så mycket positiv goodwill för facket, för en så ringa insats som just Facket på Sommarjobbet är.

Malin Djuse medverkar

Vi har bjudit in Malin Djuse som är ungdomssekreterare på LO-centralt för att svara på frågor angående Facket på sommarjobbet och det nya rapporteringsverktyget vi använder.

Så har ni några funderingar så ta med dem så ska vi försöka få svar på dem!

----

Tid: 4 mars 2015
Start med kaffe o fralla 08.30 och avslutas senast 16.00.
Plats: Backagården i Höör
Ekonomi:  LO-distriktet i Skåne står för konferenskostnaderna och anmälande organisation för eventuell förlorad arbetsförtjänst och resa.
Sista anmälningsdag är den 17 februari.

Hr ni några funderingar så hör gärna av er till undertecknad på telefon 0725-600237 eller meta.jarl@lo.se

 

Meta Jarl
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.